Skip to main content

Contact

We staan je graag te woord :)

Adres

Webcase B.V.
Piersonhorst 3
4871 HG Etten-Leur
the Netherlands

Overig

KvK: 20075382
BTW: NL818057531B01

Veel gestelde vragen

Wat kost een maatwerk website?

Wat kost een nieuwe auto? Die vraag is net zo lastig te beantwoorden. De hoogte van de investering hangt samen met de omvang van de werkzaamheden, de wensen en de eisen. Neem contact op, dan gaan we de vraag samen beantwoorden.

Krijg ik garantie op een nieuwe website?

Natuurlijk. Ondanks zorgvuldig ontwikkelen en testen van de website, is het niet ondenkbaar dat kleine technische fouten pas na livegang van de website aan het licht komen. Daarom lossen wij alle technische fouten tijdens de eerste 30 dagen na definitieve oplevering kosteloos op. De garantieperiode is beperkt - met een reden natuurlijk. De ontwikkelingen gaan razendsnel: browsers worden vernieuwd, Joomla en Wordpress worden geüpdatet, eventuele extensies worden doorontwikkeld en ook komen er steeds sneller nieuwe apparaten op de markt waarmee mensen jouw website kunnen benaderen.

Wat is de looptijd van een onderhoudsabonnement?

Een website onderhoudsabonnement loopt minimaal 6 maanden bij betaling per maand, of 1 jaar bij betaling per jaar. De opzegtermijn is 30 dagen. Bij niet tijdige opzegging wordt het abonnement respectievelijk verlengd met 1 maand of 1 jaar.