Geschreven op:
14 december 2022
Tags:
Geschreven op:
14 december 2022
Tags:

Ondersteuning Joomla 3 stopt

In augustus 2023 stopt de ondersteuning van Joomla 3. Is jouw website gemaakt met Joomla 3? Dan moet deze worden gemigreerd naar Joomla 4, de nieuwste versie van Joomla, om beveiligingsupdates en ondersteuning te blijven ontvangen.

Joomla 4 is uitgebracht in 2021 en biedt een flink aantal verbeteringen ten opzichte van Joomla 3. Om te upgraden (wij noemen het een migratie), moet je de stappen volgen die worden beschreven in de Joomla-documentatie. Deze stappen variëren afhankelijk van de specifieke versie van Joomla 3 die je momenteel gebruikt, dus het is belangrijk om de documentatie aandachtig te lezen en de instructies nauwgezet op te volgen.

Wat moet ik doen als ik mijn website niet zelf kan migreren?

Het is altijd een goed idee om een professional in te huren om de migratie van jouw website te verzorgen als je er niet zeker van bent dat je dit zelf kunt. Het migreren van een website kan een complex proces zijn en er zijn veel potentiële valkuilen die kunnen ontstaan als het niet correct wordt uitgevoerd. Webcase heeft de kennis en ervaring om deze valkuilen te vermijden en ervoor te zorgen dat je website succesvol wordt gemigreerd. Bovendien kunnen wij eventuele problemen oplossen die zich tijdens het migratieproces kunnen voordoen, wat jou veel tijd en stress kan besparen. Een waardevolle investering dus, die bijdraagt aan het lange termijn succes van je website.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Kennismaken

(kost alleen maar een beetje tijd)

We zijn erg benieuwd naar jouw bedrijf en je wensen en uitdagingen! Laten we een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken.

Webcase B.V. and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.

© Webcase. All rights reserved.